KOSTVEJLEDNING FOR VOKSNE

Kosten er ubeskrivelig vigtig for vores sundhed og velbefindende. Det er vigtigt for os alle at få den rette mængde af vitaminer, mineraler, proteiner, fedt og kulhydrater.

Men hvordan finder du lige ud af, hvad det er du mangler eller hvilke fødevarer, der er gode for netop dig! Alt det kan jeg hjælpe dig med, via en målrettet kostvejledning, hvor du er i fokus. Det er dine mål, som vi arbejder med, når vi sammen skræddersyer en kostplan og et forløb for dig.

Hvad kan kostvejledningen hjælpe dig med?

Vægtproblemer børn og voksne

ANTIINFLAMMATORISK KOST 

Kan man spise sig til mindre inflammation i kroppen?

Din kost påvirker din krops sundhed, og inflammationsniveauet i din krop. Sund kost kan være med til at afgøre, hvor hård en inflammation bliver for din krop. Og du kan med den rette kost, være med til at mindske kroniske smerter, som f.eks. diverse gigtlidelser som leddegigt og slidgigt. Også ved overbelastningsskader kan det gavne, at spise antiinflammatorisk. Det gælder om at finde de sunde “nemme” løsninger, så det bliver nemt, at implementere i din hverdag. Effekten varierer en  del, i forhold til hvilken lidelse man har.

Vægtproblemer børn og voksne

FORDØJELSESPROBLEMER

Bliv bedste venner med din mave

“Man er hvad man spiser” siger man, men det er nu rettere “man er hvad man optager”. For er der kludder i fordøjelsen, kan man ikke optage den gode kost, som man spiser. Derfor er det alfa omega, at fordøjelsen virker optimalt. Virker den ikke optimalt, kan det vise sig som “dårlig mave”, søvnbesvær, depression osv. Så at spise den rigtige kost, i rolige omgivelser og på de rigtige tidspunkter af døgnet, kan være virkelig vigtigt, og kan ende med at have stor effekt på fordøjelsen.

Vægtproblemer børn og voksne

VÆGTPROBLEMER

Svært at smide de overflødige kilo?

At smide de overflødige kilo kan være en kamp – og når kiloene så er smidt skal vægten jo holdes. Derfor er den bedste måde at gøre det på at omlægge sine kostvaner.  På den måde får du indarbejdet nye vaner – og en sund livsstil kan blive en del af din hverdag.

Mere Information

KONTAKT METTE

Priser Kostvejledning

LÆS MERE