Go Back

CÆSARSALAT

Ingredienser

4 Personer

    Dressing

    • 4 spsk parmesan, revet
    • 1 stk pasteuriseret æggeblomme
    • 1 stk ansjosfilet i olie (kan undlades)
    • 1 spsk citronsaft
    • 1-2 spsk hvidvinseddike eller æbleeddike
    • salt og peber
    • 1 tsk worcestershire sauce (kan undlades)

    INGREDIENSER

    • 3-4 stk kyllingebryst
    • salt og peber
    • 1-2 stk romainesalat hoveder, afhængigt af størrelse
    • 2 skiver skiver hvedebrød eller færdigkøbte brødcroutoner
    • 1 tsk smør
    • 100 g bacon
    • 50 g parmesan, groftrevet

    Sådan gør du

    • Dressing: Kom alle ingredienserne til dressingen i en blender og blend til konsistensen er som en let mayonnaise. Fortynd evt. med lidt vand. Smag til med salt og peber. Stil den evt. på køl til resten er klar.
    • Steg baconen på panden til den er sprød. Læg baconen på en tallerken med køkkenrulle, der suger det værste fedt.
    • Steg kyllingen på panden med salt og peber.
    • Smør de 2 skiver brød med smør på begge sider. Steg dem på panden ved siden af kyllingbrystet eller på en anden pande til de er dejligt sprøde. Færdigkøbte brødcroutoner kan også bruges istedet.
    • Skær kyllingen i skiver og brødet i tern.
    • Skyl og pluk salatbladene, og anret dem på et salatfad eller på 4 tallerkener.
    • Fordel dressing, kylling, bacon, parmesan og brødcroutoner over salaten og servér.