Go Back

KYLLINGEFRIKADELLER MED SPINAT

Ingredienser

  • 400 g hakket kyllingekød
  • 200 g fint hakket spinat, frisk eller frossen
  • 1 stk løg
  • 1 stk æg
  • dl mælk
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk havregryn
  • 1 tsk groft salt
  • frisk kværnet peber
  • olie og/eller smør til stegning

Sådan gør du

  • Pil løgnene og hak dem fint.
  • Rør kyllingekødet sammen med salt.
  • Hvis spinaten er frisk: skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Hak den derefter groft.
    Hvis spinaten er frossen: Spinaten optøes og drænes for vand.
  • Tilsæt løg, mælk, æg, spinat, rasp og havregryn. Rør det hele sammen til en fars.
  • Lad farsen hvile på køl i mindst 30 minutter.
  • Gennemsteg frikadellerne på en pande med smør, olie eller en kombination af smør og olie.