FOREDRAG OG PRÆSENTATIONER

Mine foredrag og præsentationer bliver altid tilpasset til de relevante alders– og målgruppers behov. Det hjælper med at skabe større relevans og værdi for deltagerne. 

At give børn og deres familier en følelse af ro omkring mad og måltider er utroligt værdifuldt, da det kan bidrage til deres trivsel og sundhed. Når børn har en positiv oplevelse af mad og spisning, kan det påvirke deres forhold til mad i hele deres liv.  

 

Her er nogle af de områder, der bl.a. kan tages udgangspunkt i: 

  1. Ansvarsfordelingen: Som forældre har man bestemte ansvarsområder i spisesituationen, det samme gælder for børnene. 
  2. Måltidstrukturen: Vigtigheden af at have spisepauser, men også pauser uden mad. 
  3. Afslappet spisekultur: Skab en rolig og hyggelig atmosfære omkring måltiderne. Dette kan omfatte at undgå distraktioner som fjernsyn eller elektroniske enheder og i stedet opmuntre til samtale og social interaktion ved bordet.
  4. Kræsenhed/Neofobi: Forskellen på disse to betegnelser og hvilke redskaber man kan bruge når ens barn er udfordret på dette område. 
  5. Motion: Involvér hele familien. Leg motionen ind i hverdagen.
  6. Positive madoplevelser: Skab positive associationer med mad og spisning ved at inddrage elementer som madhistorier, madkultur, smagsprøver og sjove aktiviteter i forbindelse med måltiderne.
  7. Enighed forældre i mellem: Skal man være enige som forældre om alt omkring mad og måltider.
  8. Slik og søde sager: Skab et afslappet forhold til slik og søde sager for dit barn.
  9. Børn og vægt: Slip fokusen på barnets vægt, og fokuser i stedet på barnets trivsel.
  10. Bedsteforældre: Har barnets bedsteforældre en anden holdning til mad og måltider end I har som forældre? Få nogle bud på gode redskaber til håndtering af disse udfordringer.

 

Ved at give børn og familier redskaber til at skabe en afslappet og positiv madkultur kan du gøre en værdifuld forskel i deres liv. 

 Vil du høre mere om hvordan vi kan skræddersy en præsentation til lige netop jeres behov, så kontakt mig her. 

KONTAKT