Mette Gleerup - Vanecoach og Kostvejleder

Om METTE GLEERUP

Jeg hedder Mette og jeg brænder for at hjælpe dig og din familie med at få ro omkring mad, måltider og vægt.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med udfordringer som kræsenhed, planlægning af måltider, ro ved bordet, småspisende eller overspisende børn og overfokus på slik.

Jeg har en bred erfaring med coaching indenfor vaneændringer og spisemønstre.

Jeg er uddannet Kostvejleder, VaneCoach, OverspisningsCoach og Familievejleder i MadroMetoden.

Mit fokus er i dag på børnefamilier med udfordringer indenfor mad, måltider og vægt.

Jeg er født i 1972 og har to skønne teenagepiger (14 og 17) + to skønne bonusbørn på 25 år. Derfor kender jeg personligt til næsten alle de fælder, vi kan falde i, som forældre. Og jeg vil meget gerne give dig de værktøjer, der kan hjælpe dig ud af disse fælder.

Jeg har selv lidt af bulimi, da jeg var i tyverne, så jeg kender personligt til det med at have et forstyrret forhold til mad. Ud over det har jeg arbejdet med en hel del med både kvinder og mænd, der har kæmpet det meste af deres liv med et anstrengt forhold til mad og mængder.

Dette er også én af grundene til, at jeg virkelig brænder for at give vores børn muligheden for at få en afslappet forhold til mad.

Så du er ikke alene! Faktisk er du så lidt alene, er der er udviklet forskningsbaseret metoder og værktøjer til, hvordan man kan hjælpe forældre i din situation – fordi der er klassiske fælder, som man kan falde i.

Vil du høre mere om mit forløb?