3 SUNDE TIPS TIL DIN INSPIRATION

GODE VANER STARTER MED MOTIVATION

Den sunde rejse starter med motivation og viden. Her får du tre sunde tips, der kan hjælpe dig i gang med rejsen.

De 3 tips er nemme at følge. De er relevante og gavnlige for os alle. Og alle 3 tips er en god start til en sundere livsstil.

SPIS REGNBUEFARVET MAD

Hvis du altid tænker på at dine grøntsager og frugter på din tallerken skal have mange forskellige farver – så er du godt på vej. Det er nemlig ikke kun farven der adskiller grøntsager/frugter fra hinanden, det gør indholdet også. De indeholder nemlig forskellige vitaminer og mineraler, alt efter hvilken farve de har. Så derfor skal  maden på din tallerken, så vidt muligt, have alle regnbuens farver til hvert måltid. Du skal også huske at spise sunde fedtstoffer sammen med dine grøntsager og frugter, da visse farvepigmenter er fedtopløselige. Dvs. koppen får kun glæde af visse vitaminer hvis man spiser sunde fedtstoffer samtidig.

FÅ SØVN NOK

Det er så utroligt vigtigt for kroppen at få sovet nok. Og langt de fleste voksne mennesker har behov for 7-8 timers søvn. Hvornår på dagen man skal sove og om det er en fordel eller ulempe at være A-eller B-menneske, er forskerne ikke helt enige om. Men det er bedst for kroppen hvis der er en fast rytme i søvnmønstret. Det er under søvnen, at kroppen går igang med de mange genopbygningsprocesser. Mangel på søvn kan påvirke læring, hukommelse og andre kognitive strukturer. Mangel på søvn kan føre til overvægt, depression, diabetes 2, hjerte/karsygdomme, forhøjet blodtryk og mindske levetiden. Så derfor er det utroligt vigtigt at få nok søvn.

BRYD DE VANER, DER ER UHENSIGTSMÆSSIGE FOR DIG, NÅR DU VIL NÅ DIT MÅL

Ifølge eksperter er 95 procent af alt, hvad vi tænker, føler og gør et resultat af vores vaner. Når du skal
bryde vaner gælder det om, at sætte målet så lavt til at starte med, at det næsten er umuligt ikke at
fuldføre. Vores hjerner bliver nemlig motiveret af succes-følelsen. Så start med små skridt, og vejen til
succes er lagt.

HVORFOR MIN HJÆLP?

 Fordi det kan være rigtig svært, at klare opgaven alene. Hos Bomstærk får du en individuel kostplan tilrettelagt dine behov og ønsker. Du får hjælp og vejledning undervejs i forløbet. Jeg har en stor viden om kost, vitaminer og mineraler, som gør din vej til en sundere livsstil meget nemmere.

SÅ VÆK MED DE DÅRLIGE VANER

Vejen til en sundere livsstil er langt nemmere med en kostcoach ved din side.
Lad os starte vejen til dit sundere liv sammen.