ÆGGEMUFFINS

ÆGGEMUFFINS 12 stk

Ingredienser

  • 10 stk æg
  • ½ løg
  • 2 store håndfulde spinat
  • 1 stk tomat
  • ½ bundt purløg
  • 150 g bacon
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Steg baconternene på en pande til de er sprøde
  • Pisk æg og salt i en skål
  • Hak løg, tomat og purløg fint
  • Spinaten vendes let på en pande. Bruger du frossen spinat, så sørg for at spinaten er drænet for vand, inden den blandes med resten af ingredienserne.
  • Bland resten af ingredienserne (undtagen purløg) med æggemassen i en skål.
  • Fyld 12 muffinsforme og drys purløg på toppen.
  • Bag de 12 æggemuffins i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter. Lad dem afkøle en smule inden de serveres.
  • Det gode ved disse æggemuffins er, at de kan gemmes i køleskab eller fryser, og tages frem hvis man lige har behov for en sund snack.