KARTOFFELSALAT MED JORDBÆR OG EDAMAMEBØNNER

Ingredienser

1 Person

  • 1 håndfuld kartofler
  • 1 håndfuld friske spinatblade eller blandet salat
  • 1 håndfuld edamamebønner
  • 1 håndfuld friske jordbær

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvid balsamico eller citronsaft
  • ½ tsk sennep
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne til de er møre. Lad dem køle af og skær dem derefter i halve eller mindre stykker.
  • Skyl de friske spinatblade og dyp dem tørre.
  • Skyl jordbærrene og skær dem i halve
  • Hæld kogende vand over de frosne edamamebønner og lad dem stå et par minutter. Si vandet fra.
  • Dressing:
    Rør olivenolie, hvid balsamico og sennep godt sammen. Smag til med salt og peber.
  • Fordel spinat, kartofler, edamamebønner og jordbær på en tallerken eller i en skål og hæld dressingen over.
    Så er salaten klar til servering.