COLESLAW

Ingredienser

  • 1 stk rød spidskål eller alm. spidskål
  • 4 stk gulerødder, mellemstore

Dressing

  • 4 spsk cremefraiche 9 % eller fromage frais eller skyr (kalorielettere udgave)
  • 4 spsk mayonnaise eller skyr (kalorielettere udgave)
  • 2 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
  • 2 tsk dijonsennep
  • ½-1 tak stødt spidskommen
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk rørsukker eller alm. sukker
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Snit spidskålen fint
  • Skræl og riv gulerødderne groft.
  • Rør ingredienserne til dressingen godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
  • Bland spidskål og gulerødder godt sammen med dressingen og lad den trække ca. 1 time i køleskabet.
  • Derefter er coleslaw'en klar til servering.
  • Hvis du vælger den kalorielette udgave, hvor du erstatter cremefraiche og mayonnaise med skyr får du en lidt syrligere udgave. Dette kan du justere med lidt ekstra honning.