COLESLAW
Ingredienser
- 1 stk rød spidskål eller alm. spidskål
- 4 stk gulerødder, mellemstore
Dressing
- 4 spsk cremefraiche 9 % eller fromage frais eller skyr (kalorielettere udgave)
- 4 spsk mayonnaise eller skyr (kalorielettere udgave)
- 2 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
- 2 tsk dijonsennep
- ½-1 tak stødt spidskommen
- 1 tsk honning
- 1 tsk rørsukker eller alm. sukker
- salt og peber
Sådan gør du
- Snit spidskålen fint
- Skræl og riv gulerødderne groft.
- Rør ingredienserne til dressingen godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
- Bland spidskål og gulerødder godt sammen med dressingen og lad den trække ca. 1 time i køleskabet.
- Derefter er coleslaw'en klar til servering.
- Hvis du vælger den kalorielette udgave, hvor du erstatter cremefraiche og mayonnaise med skyr får du en lidt syrligere udgave. Dette kan du justere med lidt ekstra honning.