KyllingRødKarry

KYLLING I RØD KARRY

Ingredienser

Til 4 personer

  • 400-500 g kyllingefilet
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk rød karrypasta (mere kan tilsættes hvis retten skal være stærk)
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 helt spidskål
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 2 ml kyllingebouillon
  • Olivenolie til stegning
  • 1 spsk soya
  • 1 spsk brun farin
  • salt og peber, efter behov
  • ris

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisningen på pakken.
  • Skær kyllingen i strimler.
  • Snit hvidløg fint.
  • Varm olivenolie i en wok eller i en gryde, og steg hvidløg i ca. 1 minut.
  • Tilsæt den røde karrypasta og steg videre i 1 minut.
  • Tilsæt kyllingestrimler og steg til de har fået lidt farve.
  • Snit spidskålen fint.
  • Tilsæt kokosmælk, kyllingebouillon, soya, brun farin og spidskål, og lad det simre i 10 min.
  • Skær peberfrugten i strimler og tilsæt.
  • Lad retten simre i yderligere 5 min.
  • Smag til med salt og peber
  • Server retten med ris