SALADE CHÈVRE CHAUD

SALADE CHÈVRE CHAUD

Ingredienser

1 Person

  • 2 håndfulde blandet salat
  • 10-15 stk blåbær
  • 5-10 stk valnødder
  • 3 skiver gedeost
  • 3 skiver flütes eller baguette
  • evt. lidt honning

Vinaigrette

  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær 3 skiver flütes og placer dem på en bradepande med bagepapir.
  • Skær 3 skiver gedeost og placer dem på brødene.
  • Du kan evt. komme en smule honning og/eller lidt chili ovenpå gedeosten.
  • Varm ovnen op til 200 grader (varmluft) og sæt brødene i ovnen i ca. 8 minutter.
    Er der honning på gedeosten bliver den karamelliseret i ovnen.
  • Vinaigrette: Pisk olivenolie, æbleeddike/hvidvinseddike, citronsaft, honning og dijonsennep sammen. Smag til med salt og peber.
  • Skyl salaten og vend den med valnødder og vinaigette.
  • Anret salaten på en tallerken, drys med blåbær og placer de 3 skiver brød.