Syltede Rødløg

SYLTEDE RØDLØG

Ingredienser

  • 2 stk store rødløg
  • 3 dl æblecidereddike eller alm. lagereddike
  • 1 dl sukker
  • lidt peberkornPil løgene og skær dem i tynde ringe.

Sådan gør du

  • Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
  • Giv eddike og sukker et opkog med de hele peberkorn.
  • Kom løgringene op i et rent og skoldet glas.
  • Hæld den kogte eddike/sukkerblanding over løgene.
  • Sæt låg på glasset og sæt det på køl.
  • De syltede løg er klar efter et par timer.
  • De syltede rødlæg er fantastiske til din hjemmelavede burger, frikadeller, hjemmelavede hotdogs, sandwich, salater, tunsalat osv. osv. Kun fantasien sætter en grænse for hvad de smukke syltede rødløg kan bruges. De giver et skønt twist af sødme og syrlighed.
    De første er klar til spisning efter et par timer. Her er de stadigvæk sprøde. Efter et par dage i glasset bliver de bløde og smagen mere intens.
    De kan holde et par uger i køleskabet.